FR

Alleen voor professionals

Diensten

TWEE SHOWROOMS IN DE KLEUREN VAN DE 5 PRODUCTUNIVERSUMS

CF group Benelux biedt zijn klanten twee showrooms. 

Profiteer van de warme ruimtes waar u uw klanten kunt ontmoeten, producten kunt bespreken onder het genot van een kopje koffie en reizen door de verschillende werelden in onze catalogus.

Profiteer van technisch advies van onze specialisten en profiteer van de demonstratiebakken om je te helpen bij het kiezen van je producten.

Bestel en haal uw goederen onmiddellijk af bij de verkoopbalie beschikbaar voor alle klanten van CF group Benelux.

Zaventem

Europalaan 74, 1932 Zaventem / 02 648 17 82

Beerse

Lilsedijk 12, 2340 Beerse / 03 318 67 86

13.500 REFERENTIES VAN DE BEKENDSTE MERKEN

Profiteer van een breed scala aan producten Filters, pompen, afdichtingsonderdelen, accessoires, zwembadbekledingen, kleppen, leidingen, PVC-onderdelen, verwarmers, ontvochtigers, polystyreen bouwstenen, waterbehandeling, domotica, afdekkingen, veiligheidsluiken, prefab zwembaden, wellness en nog veel meer.

Al onze producten zijn op voorraad en in voldoende hoeveelheid om beschikbaarheid te garanderen beschikbaarheid en snelle verzending.

CF group Benelux heeft ook een breed assortiment reserveonderdelen (meer dan 6000 referenties).

CF GROUP EXPRES PECHVERHELPING

CF Trust wil een uitvalsoplossing die snel en effectief reageert op noodsituaties waarmee professionals op locatie te maken kunnen krijgen.

Als je klant bent van CF group Benelux, bel je gewoon onze technische dienst op 02/648.17.82. Een technicus zal dan een volledige diagnose bij u ter plaatse of via video-assistentie.

Zodra je aanvraag is gevalideerd, sturen we je de leveringvia exprese (dezelfde dag of de volgende dag) zodat de reparatie zo snel mogelijk kan worden uitgevoerd.

Deze service is alleen geldig voor alle CF group producten onder garantie. Raadpleeg onze catalogus op pagina 23 om te weten welke producten hiervoor in aanmerking komen).

OPLEIDINGEN VOOR ZWEMBADPROFESSIONALS IN BELGIË

CF group Benelux maakt er een erezaak van om de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen.

Profiteer van verschillende opleidingsprogramma's die volledig gratis zijn en een hele reeks onderwerpen behandelen (domotica, verwarming, waterbehandeling, linerlassen, enz.) De opleidingen gaan vaak gepaard met vriendelijke discussies met partners, verkoopteams en technische teams van de CF group Benelux.

CF group Benelux ondersteunt professionals door hen progressieve opleidingen zodat ze gelijke tred kunnen houden met de voortdurende evolutie van de producten op de markt.

EEN ONLINE WINKEL VOOR PROFESSIONALS

Bestel uw goederen snel online en laat ze direct bij je klant afleveren. Volg uw bestellingen en download uw facturenzelfs als het geen online bestellingen zijn. U kunt ook uw nabestellingen volgen.